Whisky

De gode:

Aberlour 10

Speyside single malt 10 år – 40% Lagret i fade, der har været anvendt til enten Bourbon whiskey eller sherry, og giver hvert fad sin egen specielle smag, farve og kendetegn gennem den mindst 10 år lange modning. Varm gulrød farve, en rig aroma og en blød afbalanceret smag med en sødlig undertone

 

BenRiach Sherry Matured 12

En helt fantastisk single malt whisky der udelukkende har modnet på gamle sherryfade, hvilket hidtil kun har været få andre destilleriers fremgangsmetode.

curiositas

BenRiach Curiositas 10

En lækker single malt whisky med duft af røg og æbler. Præg af sødme og røg i smagen, der udvikler sig i munden. Lang og behagelig eftersmag.

taliaker storm

Talisker Storm

Talisker STORM er en sprudlende ny variant af Talisker, skabt til at glæde og fascinere de mange tilhængere af denne berømte island whisky. Intens og røget, med forstærkede og livlige maritime toner afrundet af Talisker’s signatur af varm sødme.

Talisker Port

Talisker Port Ruighe

Efter den vellykkede lancering af STORM , føjer Talisker endnu et medlem til familien, navngivet efter den vigtigste by og havn på Isle of Skye. Talisker PORT RUIGHE kombinerer Taliskers kraftfulde røgede maritim karakter med saftige søde toner af bær og frugter til en fantastisk kontrastfuld smagsoplevelse.

Speyside

Berrys Speyside Reserve

Blended malt med duft af frugter, sød malt, sherry, marcipan og blommer. Smag af æbler og citrus, men med en blød og sød eftersmag, der samtidig er let krydret.

Cragganmore 12

Speyside single malt 12 år – 40% En klassisk Speyside Whisky – repræsentant for Speyside regionen i serien Classic Malts. Cragganmore 12-års er en fyldig og let krydret whisky, med en flot kompleksitet og delikat sherry i eftersmagen.

 

Dalwhinnie 15

Single malt 15 år – 43%. Single Highland Malt fra det højest beliggende destilleri i Skotland, hvor Highlands rene vand og luft giver en blød, sødlig og elegant smag med en let røget eftersmag

 

Lagavulin 16

Single malt 16 år – 43%

Sød næse, som står i god og skarp kontrast til den kraftige smag. Når først whiskyen kommer over tungen, møder man en blanding af jord og træ med en let bitter eftersmag. Fra syd-siden af Islay.Lagavulin 16 Single malt 16 år – 43% Sød næse, som står i god og skarp kontrast til den kraftige smag. Når først whiskyen kommer over tungen, møder man en blanding af jord og træ med en let bitter eftersmag. Fra syd-siden af Islay.

Oban 14

Single malt 14 år – 43%

Lækker mørk farin i næsen og i finishen, og lidt røg fra havnebyen Oban.

Forener østens blidhed med vestens rå røg og tjære.Oban 14 Single malt 14 år – 43% Lækker mørk farin i næsen og i finishen, og lidt røg fra havnebyen Oban. Forener østens blidhed med vestens rå røg og tjære.

Talisker 10

Single malt 10 år – 45,8%

Talisker Single Malt kommer fra det eneste destilleri på Isle of Skye. Det er en kraftfuld whisky med en lang og fyldig eftersmag med noter af røg og peber.Talisker 10 Single malt 10 år – 45,8% Talisker Single Malt kommer fra det eneste destilleri på Isle of Skye. Det er en kraftfuld whisky med en lang og fyldig eftersmag med noter af røg og peber.

Laphroaig 10

 Single malt 10 år – 40% Laphroaig 10 er en fyldig, røget whisky-perle, med en antydning af både sødme og salt sammen med den kraftige smag af tang og tørv, der afsluttes i en lang varm finish. En klassisk Islay dram.

 

Glenmorangie

Single malt 10 år – 40%

Glenmorangie The Original er værdsat af whiskyentusiaster verden over. En single malt whisky med udsøgt finesse og forførende kompleksitet. Sanserne pirres med noter af citrus, vanille og mandler.

De rigtige gode:

Chivas Regal 18

Single malt blend 18 år – 40 % Indeholder mere end 20 af Skotlands sjældneste singlemalt whiskys. Oplevelsen kan beskrives ved først en rig, kompleks og frugtig duft, derefter en bred vifte af smagsnuancer som bliver længe i munden. Den markerer sig ikke ved en voldsom fylde, men ved sin utroligt elegante smag. Styrke og elegance afbalanceret i harmoni … blended skotsk fås ikke bedre end dette.

Highland Park 18

Single malt – 43% Highland Park 18 år er en af de allermest populære single malts de seneste mange år! Highland Park 18 år har modtaget et hav af flotte priser – blandt andet er den kåret til “Best Spirit in the World” i Spirit Journal i 2005.

the laddie ten

Bruichladdich The Laddie Ten

10 års un-peated Islay Single Malt Scotch Whisky.
Bruichladdich 10 års The Laddie Ten, der er en del af Classic Bruichladdich serien, er ifølge destilleriet selv deres vigtigste whisky-lancering hidtil. Duft: honning, frugt, blomster og chokolade. Smag: egetræ, bourbon, ingefær, sherry, frugt og rosiner

Abundah

Aberlour A’Bunadh

Dette er Batch 46 af den utrolige A’Bunadh. Dette parti er aftappet på et robust 60,4% vol. og har den rige sherrykarakter, vi kender og elsker. Stor og krydret smag. En super whisky – ikke for sarte sjæle !

De vildt gode:

royal

Chivas Regal Royal Salute

Chivas Regal 21 års Whisky blev lanceret i 1953 som en hyldest til Dronning Elisabeth II på hendes kroningsdag d. 2 juni. Den er opkaldt efter de 21 pistol skud der affyres som et led i kroningsceremonien. Denne rige og komplekse whisky modnes i egetræsfade i 21 år, og tappes derefter på håndlavede porcelæns flakoner. Flakonernes design og farve er inspireret af de rubiner, safirer og smaragder der sidder i dronningens krone. Denne whisky er et af de fineste whiskyblends i verden. Den har en frugtrig, let røget duft med karakteristiske blomsternoter samt en nødde- og smøragtig smag der efterfølges af en tilfredsstillende eftersmag.